BASE

SINGLE CAB

Isuzu Base är en Single Cab med 2305 mm flak. Den har en turbodiesel med 164 hk. De har i- och urkopplingsbar fyrhjulsdrift, lågväxel, dragvikt på upp till 3,5 ton och en lastvikt på hela 1,1 ton.

ISUZU BASE

100% funktion

Med nya turbodieselmotorn som är euro 6 klassad utan AdBlue och som går att tanka med det fossilfria bränslet HVO100 är vår Base modell det självklara valet för dig som behöver ett pålitligt arbetsfordon.

Base har dessutom en annan viktigt fördel, den går att köpa. Isuzu är nämligen en av få pickup-leverantörer som lagerför en Single Cab.

Isuzu Base är 100% funktion och ett bra bevis på allt vi lärt oss efter att ha byggt pickuper, transportbilar och dieselmotorer i över 100 år. Isuzu Base är på riktigt, precis som allt som rör Isuzu. Den är ett verktyg som tål att användas till alla slags jobb, på alla underlag, i alla väder.

Grundutrustning

AC, 2 högtalare, Telescopic-antenn, Svart stötfångare fram, Centrallås, Fyrhjulsdrift, Lågväxel 4×4, Svart tygklädsel, Elektriska fönsterhissar, Stabiliseringkontroll med antispinn, 6 airbags, Hill Descent control, Hill Start, Växelindikator, LED belysning fram som automatiskt dagljus och ABS-bromsar med bromsassistanssystem.

Läs mer om Isuzu Base