Proman

Isuzu Proman har en stor hytt med fyra dörrar och plats för 5 personer med trepunktsbälten på alla platser. På flaket sitter vår egen glasfiberkåpa vilket borgar för slitstyrka, perfekt passform och möjligheten att välja extra tillbehör från en omfattande meny.

ISUZU PROMAN

Inga genvägar

Proman är mångsidig som få andra pickuper och den är 100 % Isuzu. Fyrhjulsdriften med lågväxel, bladfjädringen bak och den vridstarka turbodieseln på 164 hk är resultatet av över 100 års erfarenhet av att bygga pickuper, transportbilar och dieselmotorer. Proman kan lösa alla personbilens uppgifter och är dessutom kapabel att dra 3,5 ton, frakta 991 kg och ta dig över lera, snö och sönderkörda vägar.

Det syns inte utanpå men en Isuzu pickup är byggd som ingen annan pickup. Vi tar inga genvägar utan överdimensionerar i stort sett allt. Det som verkligen särskiljer en Isuzu är det som sitter under skalet.

Standardutrustningen omfattar bland annat dragkrok, flakinklädnad, tvättbar flakmatta, sidosteg och metallskyddad bakläm med gasdämpad öppning. Är du sugen på mer så är det bara att klicka på tillbehör ovan. Vi lämnar 3 års garanti på alla tillbehör, så tryggheten sitter även i detaljerna.

Grundutrustning utöver SELECT

Dragkrok, Flakinklädnad, Sidosteg, Kåpa LRD, Flakmatta, EZ-Down, Skålformade gummimattor

Läs mer om Isuzu Proman